Autorijles

Autorijles in Weert, Nederweert en omstreken

Een professioneel uur autorijles betekent daadwerkelijk 60 minuten autorijles van een vakbekwame rij-instructeur. Je krijgt bij ons autorijles in een handgeschakelde Volvo V40 D4 R-Design  de veiligste auto ooit getest door NCAP.  Deze Volvo V40 is voorzien van diverse moderne technieken die behalve het achteruit file-parkeren "Park Assist Pilot"      in het praktijk examen gebruikt mogen worden!

Bekijk hieronder onze voordelige prijzen.

Onze prijzen bieden je de mogelijk om voordelig je rijbewijs te halen.

Volvo V40 Autorijles Rijschool Smeets

De gemiddelde leerling heeft 40 uur rijles op de openbare weg met een instructeur nodig voor het 1e praktijkexamen. Maar voordat je de tussentijdse toets of het praktijkexamen mag doen móet je je theorie-examen behalen.  De tussentijdse toets zal per persoon geadviseerd worden.  Dus het kan zijn dat jij wel of niet het advies krijgt deze toets te doen. Dit om onnodige kosten besparen gezien de tussentijdse toets niet voor iedereen nodig zal zijn.  Volgens het CBR is het slagingspercentage voor je examen dan namelijk rond 58%.  Dat is 14 % hoger dan bij de kandidaten die zonder tussentijdse toets het eerste rijexamen doen.

LESPRIJZEN EN EXAMENS

60 Minuten rijles€ 48,-
Inschrijf- / administratiekosten€ 35,-
Tussentijdse examentoets€245,-
Praktijk examen€245,-

Lesmethode met bewezen hoger slagingskansen

Wij hanteren de Ruber lesmethode. Deze unieke methode is door Ruber zelf samengesteld. Op het moment dat je bij Rijschool Smeets begint krijg je via Ruber een inlogcode om de animatie's te kunnen bekijken. Zodoende weet je iedere les wat je te wachten staat. Je instructeur zal je vorderingen bijhouden op de leskaart die je mee naar huis krijgt en op de instructiekaart en aangeven welke stap je thuis voor de volgende rijles mag gaan bekijken op de site van Ruber. Uit ervaring blijkt dat visueel leren voor velen makkelijker is dan auditief. Wij gaan tenslotte de praktijk in...

“Ruber, thé way to drive” is de meest unieke lesmethode van Nederland. Met als doel: met een minimaal aantal lessen tot het hoogste slagingspercentage te komen.

Geheel in eigen beheer door Ruber ontwikkeld, op grond van meer dan 50 jaar ervaring (72 % geslaagden t.o.v. 49 % landelijk).

"Ruber, thé way to drive”, bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Het lesplan: tot in detail uitgeschreven lesplan. Met daarin de 31 les-stappen die de leerling gaat doorlopen.
  2. De leerling-vorderingskaart: hierop staan de 31 les-stappen in beeld gebracht. Zodat de instructeur aan het begin van de rijles kan zien bij welke les-stap de vorige les is geëindigd.
  3. Tablet: voor alle 31 les-stappen hebben wij animaties (instructie-video’s) laten ontwikkelen. Daarmee kan de instructeur iedere les-stap op zijn tablet indien nodig demonstreren. Op een tablet demonstreren met bewegende beelden, is veel effectiever en begrijpelijker dan mondelinge instructie. Hiermee wordt dure lestijd “gewonnen”.
  4. E-learning: iedere leerling ontvangt een unieke code om in te loggen op “Ruber, thé way to drive”. Daarmee krijgt de leerling toegang tot onze database met animaties (+/- 100 stuks). Zo kan de leerling op zijn smart phone of tablet de animaties van alle les-stappen terugzien of al vooruitkijken naar de volgende les-stap. Op die manier bereiken we dat de leerling meer leermomenten heeft, wat zal resulteren tot minder lessen in de auto.

Aantal lesuren

De gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 autorijlessen van 60 minuten nodig om zijn praktijk examen bij het CBR met een voldoende af te leggen. Wij factureren dan ook per 10 lesuren. Indien gewenst kunnen we een afspraak op maat maken.  Zo hoef je je geen zorgen te maken of je teveel lessen betaald.  Op het einde van je rijopleiding bekijken we hoeveel lessen je nog nodig zou hebben, en passen het aantal laatste lessen op de factuur aan. Mocht je toch een klein aantal lessen over hebben, betalen wij deze uiteraard terug.

Ook voor een opfriscursus kunnen losse lessen worden afgesproken. Dus als je je rijbewijs al hebt, maar geholpen wilt worden weer veilig en vertrouwd de weg op te kunnen. Daarvoor maken wij 'op maat' afspraken.

Wil je meteen een afspraak voor een rijles maken? 

Neem contact op!