Opfriscursus

Opfriscursus

Wil jij weer een zekere chauffeur worden?

Heb je al een tijd geleden je rijbewijs gehaald, maar ben je toch bang om je met de auto in het drukke verkeer te begeven? Het huidige verkeer is ook steeds drukker, zeker dan bijvoorbeeld 20 of 30 jaar geleden. Ben je onzeker achter het stuur of heb je zelfs angst om te rijden? Dan is de opfriscursus van Rijschool Smeets iets voor jou!

U kunt natuurlijk ook enkel de theorie nog eens door willen lezen om op de hoogte zijn van de laatste veranderingen. Kijk dan op de pagina:  https://rijschoolsmeets.nl/theorie   voor maar 10,- euro.

Weer vol vertrouwen de weg op!

Met de juiste begeleiding zorgt Rijschool Smeets ervoor dat je je weer als chauffeur in het verkeer veilig gaat voelen. Er wordt extra aandacht gegeven aan de dagelijkse situaties op de weg, maar ook aan bijzondere verrichtingen. Zoals een bocht achteruit rijden, file parkeren en achteruit een parkeervak in parkeren. Misschien herkent u het wel, u wil de auto dicht bij het centrum parkeren om gezellig even de stad in te gaan maar er is enkel 1 klein vak en u heeft moeite om de auto ertussen te krijgen. Vaak zal er dan vooruit geprobeerd worden de auto te parkeren met het gevolg dat met de voorwielen over de stoep gereden zal worden. Dit gebeurt veelal ook niet erg zachtjes. MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN! Beschadiging aan velgen of erger nog...banden. Door het schrapen met de banden langs de stoeprand kunt u ze zodanig beschadigen dat er een scheur of bult op zou kunnen ontstaan. Deze zouden doorscheuren of klappen tijdens een rit. U moet er niet aan denken dat dit op de snelweg zal gebeuren met een snelheid van 130 km per uur! 

Opfriscursus angstige onzekere chauffeur

Opfriscursus

Na 3 á 4 uur onder begeleiding autorijden voel je je al veel zekerder.

We gaan op rustige momenten en zonder druk de weg op. Binnen no-time zit je weer lachend achter het stuur.  

Gegarandeerd!

Neem contact op! 

De afgelopen 15 jaar is 40% van de verkeersregels veranderd!

Ken jij alle verkeersregels anno nu? Doe de test!

Veilig Verkeer Nederland