Tarieven

Tarieven Autorijles

Rijschool Smeets werkt met losse lesuren. Het aantal af te nemen uren gaat per per 10 lesuren. Mocht je dat graag anders willen, dan kan dit in overleg met de rijschool. Dit wordt dan bijgehouden op de leskaart die je meekrijgt voor thuis en op de instructiekaart waarop je instructeur de vorderingen bijhoudt.

Zodoende loop je niet het risico dat je een pakket afneemt wat je niet volledig gebruikt.  Zou het toch zo zijn dat je een paar lessen over hebt, dan betalen we uiteraard de teveel betaalde lessen terug. Om dit te voorkomen zullen we aan  het einde van je rijopleiding een schatting maken hoeveel lessen er nog nodig zijn.   

Tarieven Rijschool Smeets Volvo V40

!CADEAU TIP !!

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

 Bestel nu een cadeaubon !!

Tussentijdse Toets

De gemiddelde leerling heeft rond de 40 uur rijles op de openbare weg met een instructeur nodig voor het praktijk examen om deze met een voldoende af te leggen.  Na 30  rijlessen indien je je theorie gehaald hebt zou je als je dat advies hebt gekregen van je instructeur een tussentijdse toets kunnen doen.  Hiervoor moet je wel in het bezit zijn van je theorie certificaat. Voor een tussentijdse toets kun je niet slagen of zakken zoals op het rijexamen. Wél kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen in het rijexamen dat volgt op de toets. Dat is een mooi voordeel voor het afrijden.

Een tussentijdse toets heeft nog meer voordelen:

  • Je ziet hoe het werkt in het examencentrum bij het CBR
  • Je beleeft hoe een examen kan gaan en bent dus beter voorbereid, dat geeft rust
  • Je hoort  wat een examinator van je verwacht  tijdens het rijexamen
  • Je krijgt nuttige tips mee van de examinator
  • Je gaat waarschijnlijk met minder zenuwen naar het echte examen

Tarieven

Rijles van 60 minuten,
€ 48,-
Inschrijf- en administratiekosten,
€ 35,-
Tussentijdse toets,
€ 245,-
Praktijk examen,
€ 245,-
Faalangst examen,
€ 295,-
Nader onderzoek rijvaardigheid,
€ 282,-

Opfriscursus

Voor een opfriscursus, dus als je je rijbewijs al hebt maar geholpen wilt worden weer veilig en vertrouwd de weg op te kunnen, stemmen wij met elkaar het aantal lessen af, of bekijken we de vorderingen per les.  Meestal is een onzekere chauffeur met 4 a 5 uren rijden onder professionele begeleiding alweer vertrouwd met de omstandigheden op de openbare weg om zelfstandig de    auto door het verkeer te loodsen.

Wil je meteen een afspraak voor een rijles maken? 

Neem contact op!